fbpx

Vi starter, hvor din trailer stopper

Ole Rasmussen A/S er et seriøst transportfirma, med et smil.

Vi tager sikkerhed alvorligt og vi arbejder efter alle relevante sikkerhedsregler for at sikre en ordentlig levering for dig og for vores ansatte.

Kundeoplevelse

Som kunde, hos Ole Rasmussen A/S vil du opleve rettidighed og omhu i vores arbejde i dagligdagen.

Din stabile samarbejdspartner

Hos Ole Rasmussen A/S arbejder vi konstant på at blive bedre til at servicere vores kunder.

Private kunder

Vi kan også hjælpe private med leje af container eller med vores udvalg af naturmaterialer fra flisesand til ral.

Kontakt os

Send os en besked


Om os

Vognmand og transportfirma i Juelsminde

Ole Rasmussen A/S er et vognmands- og transportfirma med adresse i feriebyen Juelsminde i Østjylland. Virksomheden er ejet af Ole Rasmussen, der har mange års erfaring i transportbranchen.

Vi har seks dygtige og erfarne chauffører, en koordinator og en tilknyttet it-konsulent.

Hos Ole Rasmussen A/S er der fokus på stabilitet. Vi leverer altid til tiden og til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder alt fra vognmandskørsel, containerudlejning og entreprenørkørsel til affaldshåndtering og salg af naturmaterialer.

Vores dygtige medarbejdere sætter kundens ønsker og behov først. De behandler alt med den nødvendige respekt og er desuden venlige og imødekommende. Derfor er du altid sikret et behageligt møde med vores medarbejdere og den bedste service, hvor sikkerheden er i højsæde.

Du er altid velkommen til at kontakte os med ønsker og forespørgsler.

Historie

Virksomheden startede helt tilbage i maj 1967, hvor Hans Rasmussen vandt licitation til at indsamle affald for Juelsminde Kommune.

Det var andre tider dengang, hvor indsamling af affald skete med håndkraft og de firkantede metalskraldespande skulle tømmes direkte op på en ladbil.

I 1991 kom Hans Rasmussens sønner med i virksomheden, der i den anledning skiftede navn til Hans Rasmusssen og Sønner ApS. Virksomheden blev desuden udvidet til også at tilbyde kørsel af containere, stykgods og fisk samt entreprenørkørsel og arbejde med kran.

I 2005 overtog Ole Rasmussen dele af virksomheden for at føre det videre efter sin far. I dag hedder virksomheden Ole Rasmussen A/S og står fortsat for indsamling af affald for virksomheder i egen og omkringliggende kommuner.

I dag foregår det dog i en skraldebil og i plastcontainere, som mekanisk kan tømmes i bilen. Ole Rasmussen A/S er fortsat leverandører af entreprenørkørsel, kranarbejde og kørsel med containere og komprimatorer af forskellige slags.

Derudover sælges der sand, grus, sten og skærver til virksomheder og private fra adressen på Gammelgårdsvej 12.

I dag er der også særligt fokus på genbrugsfraktioner som pap, plast, bigbags og træ til genanvendelse. Her stræber vi efter at udvikle os og blive det grønne firma ved det blå hav.

Brolæggersand
Naturmaterialer
Martin

Brolæggersand

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ring til os

Læs mere »
Fyldsand
Fyldsand
Martin

Fyldsand

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ring til os

Læs mere »
Barkflis
Barkflis
Martin

Barkflis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ring til os

Læs mere »

“Vi værdsætter vores kunders tillid til vores opgaveløsning og derfor løser vores opgaver med punktlighed, og vi kører sikkert i trafikken”

Ole Rasmussen, direktør