Virksomheden startede helt tilbage i maj 1967, hvor Hans Rasmussen vandt licitation til at indsamle affald for Juelsminde Kommune.

Det var andre tider dengang, hvor indsamling af affald skete med håndkraft og de firkantede metalskraldespande skulle tømmes direkte op på en ladbil.

I 1991 kom Hans Rasmussens sønner med i virksomheden, der i den anledning skiftede navn til Hans Rasmusssen og Sønner ApS. Virksomheden blev desuden udvidet til også at tilbyde kørsel af containere, stykgods og fisk samt entreprenørkørsel og arbejde med kran.

I 2005 overtog Ole Rasmussen dele af virksomheden for at føre det videre efter sin far. I dag hedder virksomheden Ole Rasmussen A/S og står fortsat for indsamling af affald for virksomheder i egen og omkringliggende kommuner.

I dag foregår det dog i en skraldebil og i plastcontainere, som mekanisk kan tømmes i bilen. Ole Rasmussen A/S er fortsat leverandører af entreprenørkørsel, kranarbejde og kørsel med containere og komprimatorer af forskellige slags.

Derudover sælges der sand, grus, sten og skærver til virksomheder og private fra adressen på Gammelgårdsvej 12.

I dag er der også særligt fokus på genbrugsfraktioner som pap, plast, bigbags og træ til genanvendelse. Her stræber vi efter at udvikle os og blive det grønne firma ved det blå hav.